Praktische informatie

Accommodatie en vluchten

Accommodatie:

We logeren bij voorkeur in de landelijk aan de rand van Skala Eresoú gelegen studio's van "Natasia Studios", op zeer korte afstand van het prachtige strand en de zee. Men kan ook voor de vlakbij gelegen appartementen van "Villa Poseidon" of voor de kamers van "Akrogiali" aan de andere kant van het dorp kiezen. Informatie en reservering bij Valia Asimakopoulou: tel. (0030) 22530 52233 of (0030) 210 9847304 of (0030) 6971896609 // E-mail: valiaasimakopoulou [at] yahoo [dot] gr. Men spreekt Engels en Duits. - Er zijn ook andere accommodaties in het dorp verkrijgbaar.

Vluchten:

Er zijn vluchten naar Mytilini, de hoofdstad van Lesbos, vanuit Amsterdam (thans Corendon, Tuifly, Transavia via Sunweb).

Er zijn ook dagelijks lijnvluchten naar Mytilini (bijv. vanuit Amsterdam of Keulen) met overstappen in Athene of Thessaloniki.

Als u tijd heeft, kunt u ook met de boot vanuit Athene naar Mytilini varen: een nachtje met of zonder kajuit onder de sterrenhemel.

Skala Eresoú is vanaf de luchthaven bereikbaar via bussen of een taxi. De taxirit duurt ca. 90 minuten, de busrit aanzienlijk langer. Kosten taxi: ca. € 85,- (enkele rit gedeeld door het aantal medereizigers).

Indien gewenst worden de accommodatie en de vluchten voor u geregeld. (Zie link: Contact)

Weer en kleding

Over het algemeen heerst er uiterlijk vanaf juni stabiel zomerweer op Lesbos. De kans op een regenbui is zeer klein. De gemiddelde luchttemperatuur ligt tussen de 25˚C en 32˚C. Het verdient aanbeveling naast de zomerkleding ook een warm vest mee te nemen voor de avonduren.

Kosten van de cursus

€ 80,-  per persoon voor de hele cursus.

Het cursusgeld dient bij aanmelding in Nederland tot uiterlijk 2 weken vóór het begin van de cursus te worden overgemaakt op rekening-nr.: NL83 RABO 01051.13.581 op naam van U. H. Weinhold onder vermelding van Cursus Griekenland, of indien men zich pas ter plekke aanmeldt daar contant te worden betaald.

Restitutie cursusgeld: Het cursusgeld wordt terugbetaald indien men tot uiterlijk 1 week vóór het begin van de cursus de deelname aan de cursus annuleert.

Leiding van de cursus

dr. Ulrike Helene Weinhold
 

Informatie en aanmelding

Voor meer informatie en aanmelding: zie link Contact.
Gelieve het digitale contactformulier te gebruiken.
 

Aansprakelijkheid

De cursusleiding is niet aansprakelijk indien de cursus onverwacht niet kan worden gegeven. Het cursusgeld wordt in dit geval wél gerestitueerd.