Individuele advisering en begeleiding

Individuele advisering en begeleiding

In elk mens schuilt een specifieke schoonheid die hij of zij in en aan zichzelf kan ontdekken. Evenzeer kan iedereen leren de schoonheid van iemand anders of van iets, bijv. van de natuur, van een voorwerp, van een ontmoeting of een belevenis waar te nemen. De ervaring van schoonheid heeft een grote genezende kracht. Ze is tevens nauw verwant aan liefde, want schoonheid is wat je met liefde bekijkt. Schoonheid kan je helpen om van jezelf, van iemand anders of iets te houden.

In Nederland bied ik individuele advisering en begeleiding aan voor mensen die de kracht van schoonheid (sterker) in zichzelf willen ervaren. Dat gebeurt op basis van gesprekken. We zullen, afhankelijk van de persoon, ook het een en ander opzoeken, beleven en maken.
Mijn rol daarbij beperkt zich tot die van een gids waarmee je een tijd lang onderweg bent naar de ontdekking van je mooie kanten.

De vergoeding is afhankelijk van de duur van de advisering/begeleiding en van je financiƫle draagkracht. De vergoeding gebruik ik om anderen die niet over voldoende financiƫle middelen beschikken, op hun weg naar schoonheid te ondersteunen.

Informatie en aanmelding: zie link Contact